Slide
Katrs latvietis ir svarīgs, katrs latvietis rada brīnumus katru dienu!
Par mūsu šodienas viesi nerakstа grāmatas, viņu nefilme reklāmā, bet tas, ko viņa dara katru dienu padara mūsu dzīvi labāku un krāsaināku.
Viņas dzīvesstāsts ir stāsta cienīgs!
Sveiki! Mani sauc Brigita, esmu no Rīgas.
Ar ko Jūs nodarbojies? Kā sākās Jūsu ceļš?
Mans ceļš sākās Liepājā. Sāku nodarboties ar mūziku ļoti agrā bērnībā. Esmu dzimusi mūziķu ģimenē, tas man tika ielikts jau šūpulī. Paralēli sāku apmeklēt arī mākslas kursus. Šobrīd nodarbojos ar visu, ko vien varu! Vienmēr esmu zinājusi, ka man ir spēja radīt ko jaunu, nebijušu, kā arī veidot lietas bez nekāda pamata, uzticoties savai spēcīgajai intuīcijai. Kad sāku nodarboties ar mūziku, es biju vēl pavisam mazs bērns. Godīgi sakot, neatceros, ka man būtu bijusi kāda izvēle. Tas vienkārši nācis vienmēr man līdzi- radošums ir mana būtība. Šobrīd apgūstu akadēmisko dziedāšanu, strādāju uz skatuves Latvijas Nacionālās operas korī, kā arī nodarbojos ar populārās mūzikas komponēšanu un ierakstīšanu. Brīvajā laikā gleznoju un nodarbojos ar interjera dizainu.
Kāds bija pagrieziena punkts Jūsu dzīvē?
Es teiktu, ka laiks pēc vidusskolas bija visdīvainākais. Man bija izvēle mācīties tiešām labā augstskolā programmu ar lielu pieprasījumu darba tirgū, jo man tas vienkārši gāja no rokas, taču es izvēlējos tomēr sekot savai sirdij. Sākotnēji es to nožēloju, taču tagad viennozīmīgi varu atzīt- es varbūt būtu izveidojusi jau veiksmīgu karjeru, bet es nezinu vai es no tā gūtu baudu. Ņemot vērā, ka esmu cilvēks, kam vienmēr jāmeklē jaunas iespējas, man visticamāk būtu bijis grūti ielikt sevi konkrētā rāmī.
Ar ko Jūs visvairāk lepojaties?
Es lepojos, ka varu darīt to, ko es vēlos un dot prieku arī citiem.
Kādas ir Jūsu spēcīgākās īpašības?
Esmu ļoti mērķtiecīga. Mana vēlme sasniegt mērķi ir viennozīmīgi nenograujama. Pat tad, kad mani apmetīs ar akmeņiem, došos uz mērķi nedomājot par to, cik grūti tas būs.
Kas šobrīd notiek ar Jūsu biznesu? Kādi ir plāni?
Šobrīd esmu izveidojusi jaunu platformu, kas strādā arī kā bizness. Plāns ir izveidot veiksmīgu ideju platformu, kas iedvesmo cilvēkus pievērst uzmanību savai apkārtējai videi- savai mājvietai. Jau bērnībā sapratu, ka skaistākās vides iekārto cilvēki ar biezāku naudas maka saturu, bet uzskatu, ka tikpat veiksmīgi un pat veiksmīgāk var visi, kas to vēlas! Tā kā interjera dizains ir atsevišķa mākslas specifika, kurā es neesmu profesionālis, zināju, ka nevarēšu sniegt tāda veida pakalpojumus, taču, tā kā esmu apguvusi dizainu mākslas skolā un man ir ļoti laba intuitīvā estētikas izjūta, domāju, ka es varētu piedāvāt pakalpojumus arī tiem, kuri nespēj atļauties savu dzīvesvietu izveidot pēc augstākajiem dizaina standartiem, taču vēlas to uzlabot. Mani pakalpojumi ir diezgan lēti un izdevīgi, tādēļ domājams, ka pieprasījums tiešām varētu būt ievērojams.
Aprakstiet savu ideālo dienu.
Mana ideālā diena ir tā, kurā man nav jānodarbojas ar sadzīves darbiem! Es iegrimtu mākslā, mūzikā un dizainā un radītu ko jaunu un aizraujošu haha! Tagad man, tāpat kā jebkuram, jāsavieno ar ikdienas sadzīvi!
Kā Jūs raksturotu draugi, cilvēki, kuri Jūs ļoti labi pazīst?
Pozitīva, mērķtiecīga, pacietīga, izpalīdzīga. Es nekad nekam neatsaku! Man patīk dzīvi baudīt nevis vienkārši nodzīvot “ķeksīša pēc”. Standarti mani kaitina, es rāmjos nekad nespēju ietilpt!
Vai Jums ir personīga veiksmes recepte? Pastāstiet par to!
Es domāju, ka dzīve ir jānodzīvo sev un tam ko tu visvairāk mīli. Dažiem dzīves aicinājums ir ģimene, dažiem darbs, dažiem hobiji, māksla, sports… Nevajadzētu tā būt, ka jāpielīdzinās kaut kādiem konkrētiem rāmjiem. Tādēļ jau liela sabiedrības daļa ir tik aprobežota! Rāmis taču mūs ierobežo! Tikai tādēļ, ka ir tāds uzskats, ka jāizveido veiksmīga karjera, jāražo bērni, nenozīmē, ka tas ir priekš visiem. Dažkārt vienkārši jāuzticas tai balstiņai, kuru mēs negribam dzirdēt- sirdij.
Uz kādu jautājumu Jūs vēlētos atbildēt, bet Jums nekad netika uzdots šis jautājums?
-Kādēļ cilvēkiem vajadzētu izmantot Jūsu pakalpojumus un sekot līdzi “LVBaseDesign” katalogam? “LVBaseDesign” ir kā platforma, kas paver dizaina iespējas plašākai auditorijai. Jebkurš, kas vēlas papildināt/uzlabot savu esošo vidi tikai iegūs, sekojot līdzi platformas darbībai. Protams, ka pakalpojumu sniegšana attiecas uz cilvēkiem, kas apsver iespēju veidot kapitālo vai kosmētisko remontu, taču dažādi dizaina knifi, kas arī ir maciņam draudzīgi, spēs iedvesmot jebkuru uzlabot savas dzīvojamās telpas funkcionalitāti. Tieši jaunā dzīvošanas vide, kas adaptējas līdzi laikam ir tā, kas veidos mūsdienu cilvēka dzīves veidu un, manuprāt, svarīgi to izveidot vidē ap sevi. “LVBaseDesign” ir kā revolūcija, izveidojot interjera pakalpojumus plašākai, komerciālai auditorijai. Mūzikā ir akadēmiskais un populārais virziens- laiks to ieviest arī dizainā! Jebkurš cilvēks ir pelnījis justies komfortabli un iedvesmojoši savā vidē- tā mēs varam izveidot arī laimīgāku un apmierinātāku sabiedrību sev apkārt!
Instagram: lvbasedesign
Facebook: LVBaseDesign

Comments powered by CComment