Slide

    Grand Hotel Kempinski Riga iepazīstina ar viesnīcas restorānu jauno šefpavāru

    Javier Lopez 1 1Havjers Lopess

    Grand Hotel Kempinski Riga uzņem Havjeru Lopesu - viesnīcas restorānu jauno šefpavāru, kurš būs atbildīgs un pārraudzīs viesnīcas kulinārās zonas, tostarp jumta bāru un restorānu Stage 22, restorānu Amber, Lobby Lounge, Grand Bāru, apkalpošanu istabās, izbraukuma banketus un privātus pasākumus.

    Beef tenderloin 1Havjers ir dzimis Barselonā, Spānijas vidienē. Viņa aizraušanās ar kulināriju ir meklējama jau agrā bērnībā. “Manai ģimenei bija mājputnu un medījumu stends rosīgajā tirgus laukumā - Barselonas centrā, kur es pavadīju visu savu bērnību, palīdzot vecākiem veikt dažādus pienākumus, tostarp iepērkot preci un palīdzot klientiem izvēlēties labāko produkciju savām vakariņām. Šī pieredze man deva iespēju padziļināt savas zināšanas par svaigiem produktiem, to uzturvērtībām un es varēju attīstīt savas komunikācijas prasmes,” stāsta šefpavārs Havjers Lopess.

    www.kempinski.com
    www.gha.com


    Comments powered by CComment

    Slide
    Партнеры

    www.mihal.shop

    play

    e360.lv

    www.avtoradio.lv

    AliExpress WW