Slide

Neaitlaidība, pacietība un drosme

kristine riga2Kristīne Lindenblate

Šodien mums ir īpašs viesis - Kristīne Lindenblate. Par viņu var daudz ko pastāstīt, bet labāk, lai viņa to izdara pati.

Lūdzu, iepazīstiniet ar sevi. Kāds ir Jūsu vārds? No kurienes Jūs esat?
    Mani sauc Kristīne Lindenblate. Dzīvoju Rīgā, bet vispār esmu no Kuldīgas.

Ar ko Jūs nodarbojies? Kā sākās Jūsu ceļš?
    Esmu vietējo skaistumkonkursu Misis Latvija, Mini Miss/Misters Latvija organizotare un starptautisko skaistumkonkursu Miss/Mrs.Top of the World, Miss/Mrs.Top of the World Plus Size, Mrs.Top of the World Classic, Miss Teen Top of the World.

Pirms sāku ar šo visu nodarboties, strādāju Rīgas Domē par auditori. Dažas no manām draudzenēm piedalījās skaistumkonkursos un es braucu līdzi atbalstīt. Esot tajā vidē, sapratu, ka man ļoti patīk visa tā atmosfēra un viss, kas notiek. Un tad sapratu kāpēc es to nevaru darīt un tā 2013, gadā sākās mans ceļš skaistumkonkursu pasaulē.

Kāds bija pagrieziena punkts Jūsu dzīvē?
    kristine rigaJā, pienāca viens brīdis, ka sapratu, ka nevēlos vairs darīt to ko esmu darījusi visu mūžu, strādāt par grāmatvedi, auditori un rakņāties pa dokumentiem. Pēdējo pusgadu gāju uz darbu ar domu ko lai izdomā, lai neietu uz darbu un tad pieņēmu lēmumu vnk aiziet. Jo sapratu, ka vairs nespēju dot šai darba vietai neko un es arī vairs negūstu nekādu pievienoto vērtību. Aizgāju uz nekurieni jau nobriedušā vecumā un nolēmu nodarboties tikai un vienīgi ar skaistumkonkursiem. Sākumā protams negāja viegli, tas ir smags un grūts darbs kā pēc tam izrādījās, bet man patīk. Tagad tikai uz augšu un augšu. Augam kā bambuks.

Ar ko Jūs visvairāk lepojaties?
    Lepojos, ka esmupirmā pasaulē, kas veiksmīgi izveidojusi tieši starptautisko skaistumkonkusu Plus Size meitenēm ar ļoti labiem panākumiem. Domāju drīz šis konkurss kļūs vispopulārākais.

Kādas ir Jūsu spēcīgākās īpašības?
    Neaitlaidība, pacietība un drosme. Un ticēt tikai sev un klausīties tikai sevī.

Kas šobrīd notiek ar Jūsu darbu / biznesu? Kādi ir plāni?
    kristine l4Darba daudz. Visi konkursi šogad notiek Online režīmā. Aktīvi jāstrādā pie informācijas un ar visu valstu Nacionālajiem direktoriem, kas strādā ar maniem konkursiem un uzticas man. Nākamo gadu esam ieplānojuši divus konkursu Brazīlijā, par ko jau pārrunas tiek vestas no pagājušā gada, bet ņemot vērā apstākļus pasaulē, tad pārlikām uz 2022. gadu. Par citiem konkursiem vēl domāju, kur tie notiks.

Ir vēl daudz plānu, bet par tiem, kad tie tiks īstenoti.

Apraksties savu ideālu dienu.
    Piecelties vasarā ar sauli, izdzert tasīti kafijas, nopeldēties baseinā. Izbraukt ar motociklu pa skaistajām ielām, pasēdēt uz terases ar draugiem pusdienās. Vakarā patrenēties, tad uz masāžu. Pašā vakarā jūras sāls vanna sveču gaismā un gulēt. Bet pamatā cenšos tā dzivot. Tikai paralēli visu laiku strādāju starplaikos.

Kā Jūs raksturotu draugi, cilvēki, kuri Jūs ļoti labi pazīst?
    Uz šo dienu - piemērs, ja ko vēlies, tad var visu.

Vai Jums ir personīga veiksmes recepte? Pastāstiet par to?
    kristine riga1Ticēt savam sapnim, mērķim un iet uz to, neatkarīgi no apkārtējiem apstākļiem un cilvēkiem, kas saka, ka Tev neizdosies. Jā, dzīve lauzīs daudzkārt, bet celies un ej tālāk un tici, ka Tev sanāks un pienāks diena, kad ir....un tad ir tāds gandarījums. Es uz savu mērķi esmu caur ērkšķiem gājusi 7 gadus.

Uz kādu jautājumu Jūs vēlētos atbildēt, bet Jums nekad netika uzdots šis jautājums?
    Ko Tu domā par Latvijas valdību?

Instagram: kristine_riga
    Facebook: kasherbb
    MrsTopOfTheWorld
    mstopoftheworldps

Comments powered by CComment

Slide
    Партнеры

www.mihal.shop

play

e360.lv

www.avtoradio.lv