Slide

Parasti, cilvēki zina manu uzvārdu.

eglite liga1Ciemos pie Spletnik.lv šova “Piecērt Eglītei” galvenā varone

Lūdzu, iepazīstiniet ar sevi. Kāds ir Jūsu vārds? No kurienes Jūs esat?
    Mani sauc Līga Eglīte. Parasti cilvēki zina manu uzvārdu. Pašlaik dzīvoju Rīgā, ko es uztveru par visai dabisku vidi priekš sevis.

Ar ko Jūs nodarbojies? Kā sākās Jūsu ceļš?
    Nodarbojos ar uzņēmējdarbību, darbojos zem sava zīmola EGLITE real. Pašreizējie primārie darbības virzieni ir starpniecības pakalpojumi dzīvokļu īres tirgū Rīgā un apartamentu pakalpojumi.

Kāds bija pagrieziena punkts Jūsu dzīvē?
    Uz dzīves ceļa jau pastāvīgi notiek satiksme un dažādi notikumu pavērsieni. Katru dienu ir, ko mācīties. Ar laiku labāk saprotam dzīvi.

Ar ko Jūs visvairāk lepojaties?
    ligaeglite3Mēs jau katrs pārtiekam no zināma daudzuma Debesu žēlastības, cik nu kuram tiek piešķirts par personīgiem nopelniem. Un personīgos nopelnus radam katru dienu. Pat dienās, kad atpūšamies. Man nebūt nešķiet, ka es būtu sasniegusi savas dzīves augstākās virsotnes.

Kādas ir Jūsu spēcīgākās īpašības?
    Jebkurās savās stiprajās pusēs mēs varam ar laiku vilties. Man piemīt spēcīgi izteikts individuālisms. Agrāk man šķita, ka man ir stiprs raksturs un gribasspēks. Bet tas cilvēka stiprums jau ir arī atkarīgs no mēroga, kādu ņemam. Katram ir arī savi pārdzīvojumi, kas maina cilvēka izvēles, uzvedību.

Kas šobrīd notiek ar Jūsu darbu / biznesu? Kādi ir plāni?
    Līdz šim dažus gadus biju nodarbojusies ar pakalpojumiem apartamentu jomā. Ir diezgan manāmas izmaiņas notikušas apartamentu biznesā saistībā ar ierobežojumiem ceļošanā.
    Un arī es piemērojos jaunajiem apstākļiem. Pagājušajā rudenī izgāju LANĪDA nekustamā īpašuma aģentu kursus. Savā ziņā pārmaiņas uztveru kā kaut ko labu.

Aprakstiet savu ideālo dienu.
    ligaeglite2Ideālā dienā es visu laiku esmu darbībā. Ja kādu rītu pēc modinātāja man vēl nāk miegs, tad visdrīzāk es pie kafijas krūzes skatīšos ārzemju investoru šovu sēriju. Līdz es vairs nejūtos tik miegaini. Un ideju līmenī, sapošoties dienai, izskatīšu savas dzīves mērķus un tuvāko darbu plānus. Priekš manis svarīga ir kārtība. Neatkarīgi no tā, vai es kādu satikšu vai nē, es uzlieku rotas, iesmaržojos, uzkrāsojos. Katru dienu vismaz vienu lietu cenšos mājās uzlabot. Piemēram, ja kāds apģērba gabals man vairs neder vai nepiestāv, es to nododu labdarībai, ja kāda rotaslieta ir nosūbējusi vai tai nepieciešams remonts, es dodos pie juveliera, ja kāda spuldzīte ir izdegusi, tad tā jānomaina. Visu laiku cenšos atmest lieko un saglabāt mērķtiecību un fokusu. Ap sevi ir visu laiku, ar ko nodarboties. Tas ir pastāvīgs pilnveidošanās darbs. Pa dienu es strādāju tik daudz, cik es varu paspēt un, ja arī pašai savs dienas sniegums nešķiet pietiekams, vakarā es sevi nesodu ar papildus darbiem, bet lieku darbus pie malas un pievēršos sev, mājām, pagatavoju vakariņas, lasu grāmatu vai dodos izbraucienā ar velosipēdu, lai iepazītu dažādas vietas Rīgā.

Sestdienās es atpūšos, neatkarīgi no tā, cik daudz vai maz manuprāt pa nedēļu esmu paveikusi.

Kā Jūs raksturotu draugi, cilvēki, kuri Jūs ļoti labi pazīst?
    Kā nu kurš. Arī viņiem nevar ticēt. Jo ir gadījies, ka es neizpratnē atskārstu, ka pat tie, kurus esmu uzskatījusi par lieliem draugiem, dzīvo ar savas iztēles fantāzijām un idejām par mani, nevis pa īstam esam pazīstami. Un tā tas notiek lielākoties. Tāpēc nevajag pārlieku ticēt citu cilvēku viedokļiem par sevi un par daudz ietekmēties no viņu teiktā.

Vai Jums ir personīga veiksmes recepte? Pastāstiet par to?
    Pacietīgs darbs un neatlaidība. Darbs jau pats sevi neizdarīs. Tas ir jāpaveic pašam vai jādeliģē kādam. Kad viss stāv uz vietas, nekas jau nenotiek. Darbi paši sevi jau nepaveiks, nauda gaida, kad to cilvēks nopelnīs. Katrs labības lauks gaida, kad to uzars. Katra skudriņa gādā iztiku ziemai. Vajag tikai prast ieraudzīt darbus, kas jau Tevi gaida.

ligaeglite4Ļoti būtiski ir spēja sevi pareizi noskaņot. Ko tas nozīmē, to visdrīzāk sapratīs cilvēki, kas ir veduši savu uzņēmējdarbību un strādājuši paši uz sevi. Tas iekļauj sevī arī spēju nepadoties tad, ja nav momentānu rezultātu. Kā arī neprasīt no sevis par daudz nevietā, saglabāt mērķtiecību un nenobīties, bet atrast risinājumus problēmsituācijām.

Un, ja Tev mājās ir dārga lūpu krāsa vai nevainojams uzvalks, tad nēsā to šodien nevis taupi nezināmiem svētkiem. Citādāk attiecīgajos apstākļos nemaz nepratīsi lietas lietot, kam tās paredzētas.

Situācijas jau mēdz būt dažādas un manis teiktais nebūs 100% recepte jebkuram un ikvienam. Grūtības, ar kurām cilvēki saskaras, ir visdažādākās.

Uz kādu jautājumu Jūs vēlētos atbildēt, bet Jums nekad netika uzdots šis jautājums?
    Ja man būs kas sakāms, tad es noteikti pastāstīšu nevis kautrīgi gaidīšu, kad jautās.

Instagram: egliteisreal
    Facebook: Līga Eglīte

Comments powered by CComment

Slide
    Партнеры

www.mihal.shop

play

e360.lv

www.avtoradio.lv

AliExpress WW