Slide

Privāto un korporatīvo pasākumu organizatore

zane rudeleZane Rūdele-Krave

Plānojot pasākumu, svinības, īpaši kāzas, katrs vēlas, lai viss būtu skaisti un gaumīgi! Mums visiem ir svarīgi, lai pasākuma organizācija būtu kvalitatīva un ar to nodarbotos zinoši cilvēki. Mēs vēlamies Jums pastāstīt par skaisto, izsmalcināto sievieti Zani. Viņa ir tieši tas cilvēks, kas prasmīgi un precīzi padarīs Jūsu svētkus neaizmirstamus. Un šī intervija ir par viņu.

Lūdzu, iepazīstiniet ar sevi. Kāds ir Jūsu vārds? No kurienes Jūs esat?
    Mani sauc Zane, šobrīd dzīvoju Rīgā, taču augusi esmu Jūrmalā un ticu, ka kādreiz arī šeit ar savu patstāvīgo dzīves vietu atgriezīšos.

Esmu precējusies jau 5 gadus, ar savu vīru kopā esam kopš 2009.gada. Sēdējām vienā skolas solā 3 gadus un izlaiduma gadā - pēkšņi pamanījām viens otru citā gaismā.

Ar ko Jūs nodarbojies? Kā sākās Jūsu ceļš?
    Esmu privāto un korporatīvo pasākumu organizatore, tomēr visvairāk mana sirds deg par kāzu organizēšanu.

Mans ceļš šajā sfērā sākās pavisam neapzināti, kad 12. klasē kopā ar savu krusttēvu devos uz izstādi ”Skola”. Apstaigājām potenicālo augstskolu stendus, iepazināmies ar studiju programmām un to jaunumiem (atzīšos - man absolūti nebija skaidrs ko vispār gribu darīt, bet iekšējā sajūta vilka uz Biznesa augstskolu Turība, jo tur arī mans krusttēvs bija mācījies). Nu līdz beidzot arī tikām līdz “Turība” stendam, kur krusttēvs satika vienu no saviem pasniedzējiem - vārds pa vārdam un man saka: “Mums ir jauna programma - “Lietišķo un rekreatīvo pasākumu vadība””. Īsu brīdi apdomājos un sapratu - jā,man patīk dažādu tipa pasākumi (tobrīd tos apmeklēt), esmu radoša, kāpēc ne?

Kā tagad atceros, ka pirmajā kursā, viena no pasniedzējām jautāja: “Kurš pasākuma virziens ir tas, kā sevi redzat šajā pasākumu pasaulē?” un man nebija pat jādomā, spēju atbildēt bez vilcināšanās “Es būšu kāzu rīkotāja”. Uzreiz prātā nāca daži skati no filmām par kāzu rīkotājām un šķita, ka šis man ļoti atbilstu.

Kāds bija pagrieziena punkts Jūsu dzīvē?
    Visticamāk arī izstāde “Skola” bija tā, kas ievirzīja mani tur kur tagad arī esmu. Esmu no tiem cilvēkiem, kas kaut ko uzsāk, to pabeidz un sevi arī attīsta tajā. Man nebija citu domu, ka pabeigšu augstskolu un iešu strādāt citā jomā. Arī tagad sevi neredzu nekur citur.

Bet man jāsaka liels paldies ģimenei, šī profesija bez viņu atbalsta man nebūtu reāla - visticamāk tā būtu hobija līmenī, jo pelnīt pirmos gadus - nepelnīju gandrīz neko.

Ar ko Jūs visvairāk lepojaties?
    Es ļoti lepojos ar to, ka katru gadu mani uzrunā jauni pāri un balstās uz to, ka bijuši manis rīkotās kāzās un viss esot paticis. Vai kāds no maniem pāriem, draugiem mani iesaka tālāk, jo tas tikai manī ceļ to sajūtu, ka daru to, kas padodas. Es lepojos, ka esmu tur kur esmu tagad un to esmu panākusi ar saviem spēkiem.

Kādas ir Jūsu spēcīgākās īpašības?
    Esmu pedante, punktuāla un mērķtiecīga. Šis protams izklausās pēc tādām CV tipa īpašībām, bet tās es tiešām varu izcelt un priecājos, ka man piemīt. Un piedevām - man ir plaša sirds (es nezinu kā šo dēvēt kādā no īpašībām), nevaru atstāt bez ievērības, ja kāds nomaldījies, ja kāds skaita pēdējos centus veikalā - es palīdzēšu tik cik man būs tās iespējas.

Kas šobrīd notiek ar Jūsu darbu/biznesu? Kādi ir plāni?
    Jau otro gadu Covid-19 manos plānos ir ieviesis izmaiņas. Bet esmu ļoti pateicīga saviem pāriem, ka viņi nebijās, nepārdomāja un spējām paveikt visu plānoto.

Ar nākamo gadu ceru, ka viss atgriezīsies ierastajā ritmā un spēšu darboties komforta līmenī, jo šajos divos gados -komforts nav mans draugs.

Ar laiku es ceru, ka spēšu paplašināt robežas, jo mans sapnis ir noorganizēt kāzas Itālijā.

Apraksties savu ideālu dienu.
    Grūts jautājums.
    Vismīļakie rīti ir tie, kad mājās ir vīrs, kurš pagatavo brokastīs pankūkas un tad attiecīgi kāda kopīga aktivitāte, plezīrs visas dienas garumā. Tādas dienas man dikti mīļasjeb tas varētu būt ideālais dienas plāns (bet ar nosacījumu, ka tas ir kā bonuss nedēļas ietvaros - ne katru dienu).

Kā Jūs raksturotu draugi, cilvēki, kuri Jūs ļoti labi pazīst?
    Es domāju, ka mani tuvākie var apgalvot, ka esmu punktuāla un ja sarunāts laiks - tad viņi rēķinās ar to, ka būšu atrunātajā laikā.

Pieļauju mani draugi novērtēs to, ka vienmēr izpalīdzu. Ja vajag aizbraukt pakaļ, aizvest, palīdzēt ar svinību organizēšanu/dekorēšana - tad ar mani var rēķināties.

Vai Jums ir personīga veiksmes recepte? Pastāstiet par to?
    Man šķiet, ka es labi rodu komunikāciju un labus sakarus, jo esmu atvērta un jautra. Esmu welcoming. Un šis man dzīvē ir palīdzējis ļoti daudzās situācijās, tādēļ varu teikt, ka šī būtu mana veiksmes recepte.

Uz kādu jautājumu Jūs vēlētos atbildēt, bet Jums nekad netika uzdots šis jautājums?
    Kas manā dzīvē ir svarīgākais, kam es pateicos?

Tā ir mana ģimene! Es viņus ļoti mīlu, uztraucos un cenšos palīdzēt kā vien varu. Viņi ir mani audzinājuši pēc saviem labākajiem ieskatiem un iespējām. Man tiešām nekad nekas nav trūcis, esmu jutusies mīlēta un atbalstīta.

https://www.instagram.com/zanerudele/
    https://www.facebook.com/zane.rudele/
    https://www.facebook.com/zanerudeleevents

Comments powered by CComment

Slide
    Партнеры

www.mihal.shop

play

e360.lv

www.avtoradio.lv

AliExpress WW